Gina Pistol si Ana Maria Ferent s-au certat din cauza mult-ravnitului Codin Maticiuc, alias Poponet.

Nici nu se despartise bine de Gina, ca acesta a si inceput sa-i faca avansuri Anamariei. Iar ea a acceptat oferta incantata, renuntand la prietenia cu iepurasul Playboy. Acum, Ferent regreta alegerea facuta si chiar i-a cerut scuze public Ginei.

Anamaria a negat relatia amoroasa pe care a avut-o cu Codin, sustinand pana in panzele albe ca nu au fost decat foarte buni prieteni.

Insa timpul a trecut, solista s-a mai maturizat si s-a gandit ca nu ar fi rau sa-si recunoasca pacatele “din tinerete”.

Cu atat mai mult cu cat probabil a inceput s-o mustre constiinta, gandindu-se la raul pe care i l-a pricinuit bunei sale prietene din acea perioada, Gina Pistol.

Experienta casniciei esuate a marcat-o profund pe Anamaria care, imediat dupa divortul de acum doi ani, s-a “combinat” cu Poponet, care tocmai se despartise de iepurasul Playboy Gina Pistol.

Vulnerabila din fire, solista a cazut repede in mrejele cunoscutului Don Juan de Dambovita si a racit relatiile cu una dintre cele mai apropiate prietene ale sale. “Trebuia sa-l uit pe fostul meu sot. Codin a reusit sa ma faca sa trec peste aceasta perioada urata din viata mea. Am stat o luna cu el, timp in care ieseam in cluburi aproape in fiecare seara”, a declarat Anamaria, la emisiunea “Conferinta de presa” de la Antena 2.

Cuprinsa de remuscari, solista a realizat ca gestul sau a fost unul extrem de urat si i-a cerut scuze Ginei pentru actiunile sale nedemne: “Ce am facut eu nu se face. Nu recomand nimanui sa se "combine" cu fostul iubit al unei prietene”, a mai spus Anamaria.

Solista si-a refacut viata sentimentala si traieste o poveste de dragoste cu un om de afaceri israelian: “Acum sunt foarte fericita, desi eu si iubitul meu nu ne vedem prea des. Sper ca intr-o zi ma va ierta si Gina, despre care stiu ca se intelege foarte bine cu iubitul ei, Nicola”, a declarat cantareata, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.