Dupa ce l-a urmarit aproape o ora prin Bucuresti pe Mihai Gadea, o masina in care se aflau paparazzii de la ziarul miliardarului l-a lovit in plin pe realizatorul emisiunii "In gura presei"!

Moderatorul emisiunii "In gura presei", Mircea Badea, si colegul lui de la Antena, Mihai Gadea (care prezinta "Sinteza Zilei"), sunt in razboi cu miliardarul Vasile Turcu, unul dintre actionarii lui FC Dinamo! Luni noaptea, dupa ce Gadea si-a incheiat emisiunea si a plecat de la sediul Antenei 2 catre casa a observat ca este urmarit insistent de un Peugeot 206, despre care, ulterior, a aflat ca este folosit de paparazzii publicatiei "Umbra" (la care Vasile Turcu este asociat).

"Am vazut ca au pornit dupa mine imediat cum am parasit sediul Antenei si am urcat in masina mea. Erau in spatele meu, bara la bara. Cand opream, opreau si ei", ne-a povestit Mihai Gadea. Directorul Antenei 2 a adaugat ca, initial, s-a gandit ca sunt paparazzi, dar "cand i-am vazut atat de insistenti m-am temut sa nu fie niste oameni bolnavi! Am luat-o pe niste stradute ca sa scap de ei, dar n-am reusit. La Piata Alba Iulia am ocolit sensul giratoriu de opt ori, dar ei tot in spatele meu. Atunci, l-am sunat pe Mircea Badea si am decis sa ma intorc catre Romexpo, unde Antena are studiourile".

Inainte sa intre pe platoul de la "Romexpo", Mihai Gadea a oprit la bariera. Atunci, masina in care se aflau paparazzii a oprit si ea langa cea a jurnalistului. "Intre timp, vorbisem cu Mircea Badea, iar el a tras masina in spatele celei de paparazzi si i-a blocat. Mircea s-a dat jos sa-i intrebe ce vor, dar ei s-au inchis in masina. Au incercat sa fuga si au intrat in masina lui Mircea Badea! Atunci, am sunat la 112 si abia dupa ce au venit mai multe echipaje i-am identificat pe cei care ma urmareau. Asa am aflat ca erau de la ziarul lui Vasile Turcu. Pe la 02.00-02.30 am fost toti la sectia de politie", ne-a mai declarat Mihai Gadea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.