Doi barbati au fost arestati la mijlocul saptamanii trecute pentru ca l-au amenintat cu moartea pe fiul cel mai mic al presedintelui francez Nicolas Sarkozy, informeaza NewsIn.

In cursul verii, un salariat al operatorului de telefonie mobila Orange s-a laudat unui prieten ca are acces la numerele unor abonati celebri, printre care cel al fostei sotii a presedintelui, Cecilia Sarkozy.

Prietenul respectiv, pompier, a format numarul. I-a raspuns Louis, fiul cel mic al lui Sarkozy si al Ceciliei. Pompierul a sunat de mai multe ori, dar a devenit amenintator in 5 ianuarie, cand i-a spus baiatului ca il omoara.

Saptamana trecuta, fosta sotie a lui Sarkozy si una dintre fiicele sale, Jeanne-Marie, au fost audiate de politia pariziana, cu privire la acest incident, potrivit saptamanalului Le Point.

Politia l-a identificat rapid pe indiscretul angajat Orange si pe complicele sau, care au fost arestati. Deferiti Parchetului la sfarsitul saptamanii, cei doi, in varsta de 21 si 22 ani, vor comparea in februarie in fata unui tribunal din Bobigny, langa Paris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.