Titlul de “Cel mai bun tanar designer” pe care l-a obtinut la Festivalul de Moda Bucuresti i-a dat avant Roxanei Moise, care s-a pus serios pe treaba.

Si cum de idei trasnite nu duce deloc lipsa, tanara a inventat o linie vestimentara pentru femei ranite in amor, colectie care vine la putin timp dupa succesele cu “fesul” si “turbanul” lui Basescu.

Concediul exotic pe care l-a petrecut recent in insula Bora-Bora, considerat cel mai frumos loc de pe Pamant, a inspirat-o pe Roxana in plan profesional.

Cele zece zile de huzur au trecut repede, insa cei 50.000 de euro cheltuiti au meritat din plin, intrucat Roxana s-a intors pusa pe fapte mari.

Motivata de explozia de fericire si culoare pe care a intalnit-o in inima Pacificului, ea a decis sa energizeze putin si viata romancelor aflate in pragul depresiilor.

Haine antidot pentru suparare

Si cum tara noastra sta bine la capitolul divorturi, Roxana este aproape sa dea din nou lovitura dupa succesele cu fesul si turbanul lui Traian Basescu, create tot de ea, si care au prins bine la public.

“In Romania am vazut multe femei deprimate care nu reusesc sub nici o forma sa treaca peste necazuri. Viitoarea mea colectie va fi special pentru ele si cu siguranta le voi schimba starea de spirit”, ne-a declarat Roxana Moise, care de cativa ani locuieste in Elvetia impreuna cu iubitul ei, un om de afaceri din tara Cantoanelor.

Rochiile-antidot pentru suparare nu vor fi create doar pentru vedete, ci vor avea preturi accesibile si doamnelor din popor. in plus, clientele fidele vor avea parte si de sfaturi de la designer, care va incerca sa accentueze atuurile fizice ale femeilor deprimate in decolteuri adanci sau crapaturi indraznete.

Le-ar prinde bine si lor!

Lili Sandu

E clar! Bogdan Stelea a avut o influenta pozitiva asupra lui Lili Sandu, care e de nerecunoscut dupa despartirea de portarul Unirii Urziceni. Apatica si neglijenta in vestimentatie, Lili pare clienta potrivita pentru Roxana Moise.

Maria Marinescu

Dupa casnicia-fulger cu Ion Ion tiriac, Maria Marinescu nu si-a mai gasit un partener pe gustul ei. Ori barbatii fug acum de ea, ori Maria este mult prea deprimata ca sa-i mai arda de iubire.

Oana Roman

Si fiica cea mica a lui Petre Roman se plange de singuratate si nu se sfieste sa recunoasca faptul ca ii e foarte greu sa-si gaseasca sufletul-pereche. Oana isi pune sufletul pe tava in jurnalul pe care il tine pe internet.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.