In urma prestatiei impecabile de acum doi ani, de la Eurovision, Mihai a primit numeroase oferte din partea unor tari precum Spania, Turcia si Malta de a le reprezenta anul acesta, in finala din Serbia. Solistul a declinat ofertele, insa spune ca la anul va participa din nou, pentru Romania.

Mihai poate spune cu lejeritate ca are mai multi fani in strainatate decat in Romania. Multi organizatori de concerte din tari europene nu contenesc sa-l tot solicite pe Traistariu la spectacole, pentru care incaseaza sume exorbitante, de ordinul miilor de euro.

“De fiecare data cand merg in strainatate sunt tratat regeste. Dar cel mai mult ma bucur ca am fani peste tot si ca publicul imi cunoaste melodiile”, a declarat cantaretul, pentru Click!.

Mihai a fost luat prin surprindere de mai multe ori in doar cateva luni, de cand propunerile pentru a participa la Eurovision au curs una dupa alta.

Impresionati de prestatia lui mai mult decat remarcabila de acum doi ani, cand a obtinut locul 4 pentru Romania, organizatori din tari precum Malta, Spania si Turcia l-au asaltat cu propuneri de a le reprezenta tarile in finala de anul acesta a concursului, ce se va desfasura in Serbia.

“Sunt vreo zece tari care m-au contactat. Grecii, de exemplu, si-au ales solistii, insa au vrut ca eu sa le compun. Restul m-au vrut pe mine ca interpret. M-ar fi tentat ideea de a le compune, ca ma gandesc ca as fi castigat multi bani din drepturi de autor”, ne-a mai marturisit Mihai.

Cantaretul ne-a mai spus, in exclusivitate, ca anul viitor isi va incerca din nou norocul la Eurovision, pentru Romania. El si-a ales deja si compozitorul, un cunoscut muzician rus, care i-a promis ca-i va organiza si show-ul, cu tot cu decor si coregrafie.

De ce a renuntat Andra?

Dupa toata tevatura de anul trecut, cand Andra si Simplu au fost eliminati de la selectia nationala pe ultima suta de metri, toata lumea dadea ca sigura plecarea Andrei la finala Eurovision 2008, din Serbia. Numai ca, surpriza! Anul acesta, ea nu s-a mai inscris.

Motivele pentru care iubita lui Maruta a renuntat la concurs au fost de ordin multiplu: in primul rand, ea a considerat ca nu are nici o piesa suficient de potrivita si de buna pentru a participa si, in al doilea rand, se teme de semifinala la care suntem obligati sa participam, din cauza locului 13, pe care trupa Todomondo l-a obtinut primavara trecuta, la Eurovision 2007, desfasurat la Helsinki. Cum zilele nu au intrat in sac, Andra se gandeste ca ar putea reprezenta cu succes Romania la concursul de anul viitor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.