Claudia a inceput anul cu stangul.

In noaptea de Revelion, nu numai ca a intampinat probleme de sanatate, dar a si pierdut 500 de euro. Penalizarea a survenit ca urmare a unei intarzieri la un spectacol. Cantareata s-a gandit ca necazul a venit din cauza ca a fost deocheata, asta in ciuda faptului ca, superstitioasa fiind, a purtat lenjerie intima rosie.

Dupa un lung sir de amanari, ce au durat mai mult de un an, solista se afla acum pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru lansarea albumului sau de debut.

“Videoclipul va aparea peste zece zile, iar grafica pentru coperta CD-ului este aproape gata”, a declarat Claudia, pentru Click!

Pentru ca doreste ca revenirea ei pe scena muzicala sa fie impecabila, solista se ocupa, in aceasta perioada, de detaliile prinvind coregrafia melodiilor.

Astfel, alaturi de cei doi dansatori ai sai, cantareata merge zilnic la sala de repetitii, unde exerseaza timp de trei-patru ore. Antrenamentul intensiv ii poate dauna Claudiei, din cauza problemelor pe care le-a avut la coloana vertebrala, in primavara anului trecut.

“Nu sunt chiar atat de inconstienta, am grija sa nu fac miscari bruste. Ma feresc de frig, de curent. Dar nu pot renunta nici al repetitii, nici la sala de fitness, nici la masajele anticelulitice, pe care nu prea am voie sa le fac. Dar, vorba bunicii mele: "Drac mort ai mai vazut?"”, ne-a marturisit Claudia, razand.

Daca in ceea ce priveste sanatatea nu se poate plange, solista a avut parte de ghinion pe plan profesional inca de la inceputul anului: “Am intarziat 15-20 de mi-nute la un concert, din cauza ca m-am simtit rau, iar organizatorul m-a penalizat cu aproximativ 25% din onorariu. M-a surprins foarte tare decizia lui, cu atat mai mult cu cat am mai colaborat de-a lungul timpului. in cele din urma, n-am avut ce face, am zis ca banii opriti sa fie un cadou pentru el”, ne-a mai spus cantareata.

Merge la fitness cu Andreea Banica

Atunci cand nu au concerte, cele doua foste colege din trupa Exotic se intalnesc din ce in ce mai des. Nu numai ca ies in oras impreuna, dar, mai nou, merg si la sala de fitness. “Pe Andreea nu prea o incanta fitness-ul, dar am reusit sa o conving sa mergem impreuna, ca asa trece timpul mai repede. Pentru a se intretine, ea prefera, totusi, sa alerge sau sa mearga mai mult pe jos”, ne-a dezvaluit Claudia.

Se muta in casa noua

Peste numai doua luni, Claudia se va muta in casa noua. Ea va primi, in martie, cheile de la noul sau apartament, dintr-un complex rezidential din Capitala, dupa care se va ocupa de amenajarea acestuia. Locuinta va fi decorata cu ajutorul unui designer, in stil clasic, cu piese de mobilier achizitionate din Romania.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.