Conform unei stiri aparute astazi in tabloidul The Popcrunch Show, cei doi chiar au planuri serioase si isi doresc sa oficializeze relatia lor in spiritul religiei islamice.

Zvonuri legate de casatoria celor doi au aparut inca de la iesirea ei din spital, unde a fost internata in urma unei caderi nervoase, provocata atat din cauza tensiunilor in legatura cu custodia celor doi copii pe care vedeta ii are cu fostul ei sot, cat si datorita consumului de droguri.

La cateva ore dupa externarea ei, pe 6 ianuarie, Adnan Ghalib ar fi cerut-o in casatorie, iar aceste zvonuri au fost confirmate si de unele confesiuni pe care cantareata le-ar fi facut prietenilor ei. Ea le-a marturisit acestora ca il iubeste foarte mult pe Ghalib si ca isi doreste chiar sa se convertesaca la religia islamica de dragul acestuia, afirmand ca el este singurul care o intelege. Toate acestea spre disperarea familiei cantaretei, care considera ca fotograful urmareste de fapt banii ei, incercand sa profite de situatie disperata in care se afla.