Andreea si Stefan si-au dus cei doi copii la doctor de teama ca au luat un virus periculos de la tatal lor!
Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au batai de cap cu fetita lor nou-nascuta, Ana Violeta (in varsta de doar o luna), dar si cu baietelul Radu Stefan (6 ani) pe care cantaretul il are din relatia cu frumoasa Camelia Constantinescu. Ex-"Zana Surprizelor", Andreea, si sotul ei au fost, zilele trecute, cu copiii la doctor, fiind speriati ca micutii ar fi luat un virus gripal, oarecum periculos, tinand cont de varsta frageda a celor doi copii.

Fosta vedeta a TVR a facut, asadar, programare la sectia Pediatrie a Clinicii Medlife pentru un control medical amanuntit. Surse din interiorul respectivei clinici ne-au marturisit ca sotii Marin-Banica intrasera in panica, suspectand ca Violeta si Radu s-au imbolnavit, dupa ce au intrat in contact cu tatal lor. De altfel, profesorul doctor Bogdan Marinescu, care a supravegheat sarcina Andreei si care este extrem de apropiat de familia Marin-Banica, ne-a confirmat ca artistul a fost "atins" de o gripa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.