Solista s-a saturat sa stea la bloc si intentioneaza sa-si construiasca o casa in afara Bucurestiului, pe motiv, spun gurile rele, ca se teme de cutremur.

Pentru ca a castigat binisor din mu-zica in Romania, cantareata argetiniana vrea sa-si achizitioneze un teren pentru a-si construi o vila cocheta in zona Pipera.

“Deocamdata eu si sotul meu Razvan stam intr-un apartament la bloc. Visul meu este sa am o casuta a mea pe pamant. Am vazut deja cateva terenuri si ramane sa mai negociem cu privire la pretul lor”, a declarat Analia pentru Click!

Pentru ca si ea si Razvan sunt prinsi cu foarte multe turnee si concerte, cei doi soti apuca sa se vada o data la doua saptamani. “Ne intalnim foarte rar. Razvan, care e si el muzician, pleaca foarte mult in afara, eu am la randul meu concerte in tara, asa ca ne cam sacrificam viata personala. Asta e soarta artistilor”, a adaugat solista din Argentina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.