Atacantul Fiorentinei Adrian Mutu s-a declarat un impatimit al tatuajelor inca de acum 5 ani, cand s-a nascut primul sau copil, din casatoria cu Alexandra Dinu. Atunci, fotbalistul, inspirat de David Beckham, si-a scris cu litere gotice pe spate numele fiului sau: Mario. Nu a rezistat tentatiei de a-si mai imbogati corpul si cu alte insemne, asa ca si-a rescris numele baietelului pe abdomen, dar de data aceasta cu litere chinezesti.

Dragostea pentru copilul sau e mare, asa ca Mutu nu s-a oprit doar la atat. si-a tatuat pe antebratul mainii drepte, data de nastere a copilului si a continuat prin as imbogati corpul cu insemne religioase, cum ar fi “Iisus” pe antebratul mainii stangi, scris in limba araba.

Consuelo a optat pentru un tatuaj simplu, intr-o zona caracteristica unor astfel de “declaratii” de dragoste: incheietura mainii. Frumoasa dominicanca nu a optat pentru ceva discret, insa. Numele fotbalistului este scris cu litere mari si poate fi citit cu mare usurinta.

Citeste si:

La toate evenimentele la care cei doi indragostiti isi fac aparitia, Consuelo isi lasa incheietura mainii neacoperita, special pentru ca lumea sa-i admire noua podoaba estetica. Nu ne ramane decat sa asteptam ca Mutu sa-i intoarca gestul sotiei sale, tatuandu-si la randul sau, numele sotiei. Pe unde mai are loc.

Mutu se bate in tatuaje cu Materazzi

Materazzi, si Mutu se bat in tatuaje in 2008! Campionul mondial Marco Materazzi a declarat ca il va bate si la fotbal, dar si la tatuaje pe Mutu: “La Euro, te bat si la fotbal, dar si la tatuaje”. Cei doi se vor confrunta in acest an la Euro, si, in lipsa lui Beckham, acesta se anunta a fi cel mai tare duel al tatuatilor!