Este cunoscut faptul ca fotbalistul roman Adi Mutu are o slabiciune pentru femei frumoase, dar pare sa aiba o pasiune enorma pentru tatuaje, luandu-ne dupa numarul desenelor de pe corpul sau. Mutu si-a molipsit, se pare, actuala sotie, care si-a impodobit corpul din dragoste pentru sot.

Atacantul Fiorentinei Adrian Mutu s-a declarat un impatimit al tatuajelor inca de acum 5 ani, cand s-a nascut primul sau copil, din casatoria cu Alexandra Dinu. Atunci, fotbalistul, inspirat de David Beckham, si-a scris cu litere gotice pe spate numele fiului sau: Mario. Nu a rezistat tentatiei de a-si mai imbogati corpul si cu alte insemne, asa ca si-a rescris numele baietelului pe abdomen, dar de data aceasta cu litere chinezesti.

Dragostea pentru copilul sau e mare, asa ca Mutu nu s-a oprit doar la atat. si-a tatuat pe antebratul mainii drepte, data de nastere a copilului si a continuat prin as imbogati corpul cu insemne religioase, cum ar fi “Iisus” pe antebratul mainii stangi, scris in limba araba.

Consuelo a optat pentru un tatuaj simplu, intr-o zona caracteristica unor astfel de “declaratii” de dragoste: incheietura mainii. Frumoasa dominicanca nu a optat pentru ceva discret, insa. Numele fotbalistului este scris cu litere mari si poate fi citit cu mare usurinta.

La toate evenimentele la care cei doi indragostiti isi fac aparitia, Consuelo isi lasa incheietura mainii neacoperita, special pentru ca lumea sa-i admire noua podoaba estetica. Nu ne ramane decat sa asteptam ca Mutu sa-i intoarca gestul sotiei sale, tatuandu-si la randul sau, numele sotiei. Pe unde mai are loc.

Mutu se bate in tatuaje cu Materazzi

Materazzi, si Mutu se bat in tatuaje in 2008! Campionul mondial Marco Materazzi a declarat ca il va bate si la fotbal, dar si la tatuaje pe Mutu: “La Euro, te bat si la fotbal, dar si la tatuaje”. Cei doi se vor confrunta in acest an la Euro, si, in lipsa lui Beckham, acesta se anunta a fi cel mai tare duel al tatuatilor!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.