Dupa ce au muncit pe branci in noaptea dintre ani, Andra si Catalin si-au implinit un vis mai vechi: au plecat intr-o vacanta de o saptamana in Egipt.

Cei doi au stat in statiunea Hurghada, dar au avut timp sa viziteze capitala Cairo, celebra Vale a Regilor, unde au putut intra in mormintele faraonilor Ramses si Tutankamon, piramidele si Colosii lui Memnon.

“Am fost si intr-un sat de beduini, construit in scopuri turistice. Am plecat intr-un safari in desert, cu atv-urile, sa vedem cum traiesc acestia, am mancat paine facuta de ei, am fumat narghilea si am vazut cum se fac covoare”, a povestit Maruta.

in apropiere de Valea Regilor, ei au intrat si intr-o fabrica de alabastru, unde au putut vedea cum sunt realizate vasele localnicilor. “Am facut si scufundari cu submarinul, in Marea Rosie, pentru ca niste prieteni ne-au spus ca se pot vedea corali incredibil de frumosi”, a adaugat acesta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.