Dupa ce in octombrie anul trecut Leonardo di Caprio rupea logodna cu Bar Refaeli, un manechin de origine israeliana, foarte bine cotat, anul acesta el revine in bratele ei, informeaza Gossip Girls.

Nu a fost nevoie decat sa se intalneasca la o prezentare de lenjerie intima, in Beverly Hills, pentru ca vechile sentimente sa reinvie subit.

“E poate cea mai mare provocare din lumea asta sa faci sa functioneze o relatie dintre un actor si un manechin de talie internationala. Amandoi sunt ocupati si tot timpul pe drumuri”, a explicat unul dintre apropiatii celor doi.

Vestea impacarii a dat peste cap casele de pariuri de la Hollywood, unde di Caprio figura cu sanse infime de a se impaca cu fosta logodnica. Americanii au facut un hobby din a paria pe sansele de combinare dintre vedete.

Refaeli, care fusese vazuta in repetate randuri insotita de Kelly Slater, parea sa aiba ganduri serioase in acest sens. Romanticul di Caprio, a afirmat, dupa oficializarea impacarii, ca “iubita lui putea sa il paraseasca si apoi sa il insele cu toti barbatii din lume”. El tot ar fi primit-o inapoi si ar fi iubit-o la fel ca la inceput.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.