Exista o veche zicala: " Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place", iar italienii, oricat de porniti ar fi ei impotriva romanilor, tot recunosc nurii unei femei ce atrage instantaneu privirile barbatilor.

Iar daca este vorba si de un manechin ce poate sa sustina de una singura un intreg calendar, nici nu se mai uita la origine sau tara de provenienta.

Modelul Laurette Atindehou, de origine romana, a trecut fara rezerve de la podiumul autohton in fata lentilelor italiene. Ea a realizat un pictorial incendiar pentru calendarul revistei "Seven Magazine", lansat chiar in aceasta saptamana in Peninsula.

In afara carierei din modelling, frumoasa ciocolatie a candidat pentru postul de "bebelusa", in cadrul emisiunii Cronica Carcotasilor. Acum, fotografiile Laurettei, originara din Braila, sunt lansate in calendarul italian, fiecare luna a anului avand-o in prim-plan.

Pe pagina de internet a respectivei publicatii nu sunt prezentate numai imaginile deosebit de reusite, ci si o scurta prezentare a romancei, despre care se spun numai cuvinte frumoase. "Trebuie sa o cunoasteti pe Laurette pentru ca, in afara de faptul ca este incantatoare si rafinata, ea provine din estul Europei si are radacini africane. Un amestec genetic care surprinde insasi caracteristica revistei noastre: integrare si solidaritate cu intreaga lume".

Nu este prima incercare de a demonstra ca italienii nu au nicio problema cu romanii in general, alte trei domnisoare pozand in acelasi fel in reclame.

In prezent, Laurette, in varsta de 24 de ani, isi continua studiile cu un master la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.