Vedeta isi doreste odihna intr-una dintre cele mai mari metropole ale lumii

Actrita din telenovela "Inima de tigan" de la Acasa TV s-a intors de peste Ocean. Nicoleta Luciu a petrecut o vacanta de sase zile, alaturi de iubitul ei, Zsolt Czergo. Pentru ca nu au avut foarte mult timp la dispozitie, indragostitii si-au stabilit obiective clare, altele decat cele din prima lor vacanta pe "taramul tuturor posibilitatilor".

Dintre toate, Washingtonul i-a picat cu tronc Nicoletei si arhitectura Casei Albe a impresionat-o peste masura. "Mi-ar placea sa am o casa de vacanta la Washington pentru ca este un oras foarte frumos si mult mai putin aglomerat decat New York-ul", a declarat vedeta, convinsa ca ar putea gasi odihna intr-una dintre cele mai mari metropole ale lumii. Nicoleta si Zsolt au vizitat Foxwood Casino, Atlantic City, unde au mers la un meci de hochei intre New Jersey si Philadelphia, au luat masa in restaurantele din Manhattan si Queens si au mers la cumparaturi.

Nicoleta viseaza deja la urmatorul zbor peste Ocean, programat pentru aceasta vara, cand va vizita Hollywood-ul si Cascada Niagara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.