Johnny Depp si Reese Witherspoon se numara printre celebritatile care au castigat People's Choice Awards ieri seara, intr-un program televizat care a fost modificat drastic din cauza grevei scenaristilor de la Hollywood.

Depp si Witherspoon au fost desemnati starurile preferate de cinema. Matt Damon si Keira Knightley au castigat premiile pentru starurile favorite din filme de actiune. "Harry Potter si Ordinul Phoenix" a castigat premiul la categoria drama, "Un pic insarcinata" a fost desemnata comedia favorita, iar "Shrek al Treilea", filmul de familie favorit.

Actorii Patrick Dempsey si Katherine Heigl din "Grey's Anatomy" au fost numiti starurile TV favorite, dar alt serial medical, "House", a castigat premiul pentru cea mai buna serie dramatica. Categoria comedie a fost castigata de "Doi barbati si jumatate". Justin Timberlake si Gwen Stefani au fost desemnati cantaretii favoriti, iar Rascal Flatts a fost numit grupul favorit.

In loc sa-si primeasca statuetele in aplauzele publicului de la traditionala ceremonie de premiere, premiantii si-au inregistrat discursurile pentru o emisiune magazin care a fost difuzata de CBS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.