Atacantul Fiorentinei a povestit, in exclusivitate pentru CANCAN, ca presupusa aventura cu actrita Martina Stella nu este decat "o regie de proasta calitate"!
Liderul "nationalei" de fotbal, Adrian Mutu, a acceptat sa se destanuie pentru prima data unui ziar din Romania, dupa ce revista italiana "Vanity Fair" l-a acuzat ca ar fi avut o aventura cu actrita Martina Stella. Atacantul Fiorentinei a povestit, in exclusivitate pentru CANCAN, cum le-a fost pus pe tava acest subiect jurnalistilor italieni. Mutu a dezvaluit, asadar, ca paparazzii nu aveau cum sa surprinda prin geamurile clubului acele imagini (cu el in compania Martinei Stella), intrucat clubul respectiv nu are geamuri!

"Mi s-a inscenat totul, iar Consuelo a inteles ca s-a incercat sa fiu denigrat", ne-a declarat Adrian Mutu, ieri, in ziua in care a implinit 29 de ani. Fotbalistul si-a amintit ca, in seara respectiva, Martina Stella l-a abordat in club: "M-a salutat si mi-a spus ceva! N-am inteles, pentru ca era zgomot, iar ea s-a apropiat. Atunci, o persoana mi-a facut poze cu telefonul mobil! Asa au aparut aceste fotografii in presa si nu facute de paparazzi, prin geamuri, cum s-a sustinut. Pentru ca acel club nu are geamuri!".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.