Ioana nu se astepta sa ramana insarcinata atat de repede, avand in vedere ca, anul trecut, a fost nevoita sa renunte la sarcina de 5 luni, deoarece fatul avea malformatii severe.

Sarcina actritei are 4 saptamani, iar artista urmeaza a se supune unui set amanuntit de analize pentru a afla daca poate deveni, in sfarsit, mamica.

Ioana si sotul ei, Alexandru Papadopol, au petrecut o mare parte din concediu la Campulung Moldovenesc, orasul in care s-a nascut Mihai Botezat, profesorul de religie care i-a fost acesteia partener la ultima editie a emisiunii “Dansez pentru tine” (PRO TV). Dupa ce a iesit din concurs, profesorul de religie din Campulung Moldovenesc a reusit sa adune o suma importanta necesara ridicarii scolii de care elevii sai au atata nevoie.

Cu ocazia unei emisiuni moderata de Cristian Tabara, in conturile scolii s-au strans 25.000 de euro de la diferiti sponsori, printre care si Fundatia Dinu Patriciu. Un ajutor nesperat a venit din partea lui Petru Badelita, un sucevean care munceste in Italia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.