Dupa ce, in urma cu cateva luni, artista si-a inchis salonul de infrumusetare, deoarece nu se mai putea ocupa de el, recent, ea a renuntat si la scoala de dans pe care o detinea, dupa doar 6 luni de functionare.

Vedeta s-a vazut “ obligata” sa lichideze afacerea, dupa ce, profesorii scolii de dans, nu au mai putut tine cursurile, din cauza ranilor suferite in urma accidentului de circulatie, in care a fost implicata si artista, in urma cu trei luni.

Accidentul de circulatie, suferit de vedeta acum 3 luni, pe cand se intorcea de la un concert sustinut la Hunedoara, in urma caruia s-a ales cu o contuzie la genunchi si o entorsa la degetele de la mana dreapta, a lasat urme adanci in viata acesteia.

Artista nu s-a recuperat nici acum complet din punct de vedere medical, acuzand frecvent dureri puternice la mana: “Nu mai stiu ce sa fac. Am incercat tot felul de creme. Nici nu vreau sa aud de o interventie chirurgicala. Probabil va trebui sa recurg la fizioterapie cu laser”, a declarat Anda, pentru Click!.

De asemenea, vedeta a fost nevoita sa inchida portile scolii de street-dance pe care o detinea, si pe care o inaugurase anul trecut, in iunie. Profesorii scolii se aflau si ei in masina in momentul accidentului, suferind rani severe. Unul dintre ei a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce, in urma ecografiei, i-au fost identificate leziuni ale splinei, iar celalalt profesor a suferit o contuzie abdominala.

Deoarece au fost tintuiti o buna perioada de timp la pat, ei nu au mai putut tine cursuri: “Nu am avut ce sa fac. Profesorii scolii nu s-au mai putut prezenta la scoala, din cauza problemelor de sanatate, si a trebuit sa o inchid”, a mai spus artista. Desi afacerea nu era una extrem de profitabila, o ora de dans costand 10 lei, Anda tinea mult la aceasta scoala, fiind afacerea sa “de suflet”.

Moga ii compune din nou

Vedeta va scoate pe piata, un nou album, luna viitoare. Acesta va cuprinde 13 piese, si este facut in colaborare cu Marius Moga. Anda va incepe, in curand, filmarile la noul sau videoclip: “Pentru ultimul album am luat discul de platina. Sper ca viitorul album sa depaseasca acest record”, ne-a marturisit Anda.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.