Doua clipuri extrem de sexy care circula pe YouTube i-au scos din minti pe utilizatorii de Internet.

Protagonista este Roxana Ionescu, ale carei forme voluptuoase eclipseaza de-a dreptul lenjeria intima pe care, chipurile, ar trebui s-o promoveze. Imaginile sugereaza din plin potentialul vedetei de la Antena 1 pentru reclamele la desuuri foarte incitante.

“Sanii m-au facut celebra”. A recunoscut cu maxima sinceritate Roxana Ionescu, profitand, inca de la inceputul carierei, de fiecare ocazie, pentru a-si arata rotunjimile. Asa se justifica nenumaratele aparitii in revistele pentru barbati, dar si clipurile mai mult decat incitante care fac furori pe Internet.

Desi au fost realizate mai mult in joaca, pentru o emisiune a Antenei 1, filmuletele demonstreaza din plin calitatile carismaticei prezentatoare TV. De altfel, Roxana chiar “vaneaza” cateva proiecte de fotomodel, in cataloagele de lenjerie intima.

“Acele clipuri au fost facute in urma cu doi ani si jumatate, pentru emisiunea "Cel mai tare din parcare", prezentata de Pepe, la Antena 1. Am concurat cu Andreea Antonescu la capitolele "Cea mai tare masina" si "Cele mai sexy desuuri!". Eu am fost cea care a castigat”, a declarat Roxana, pentru Click!. Vedeta habar nu avea ca cele mai incitante fragmente din acea emisiune circula acum pe Internet, dar nu a parut absolut deloc deranjata la aflarea vestii.

inainte de a avea o cariera in televiziune, Mama Natura si-a incercat norocul in modeling: “Obisnuiam sa merg tot timpul la castinguri. Am si filmat cateva reclame ce s-au difuzat in strainatate: un spot pentru o emisiune din Turcia si o reclama la bere pentru Chisinau. Lenjerie nu am promovat, inca, dar, daca as primi o propunere, as accepta pe loc”, ne-a mai spus vedeta. Nimeni nu se indoieste ca ar fi credibila in astfel de ipostaze, insa ne intrebam cati s-ar uita la desuurile purtate si cati la sanii impresionanti ai Mamei Natura.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.