Celebrul cuplu a achizitionat o locuinta de lux intr-o selecta zona pariziana, unde vor si locui de-a lungul anului
Andreea Marin si sotul sau, Stefan Banica Jr., si-au achizitionat, de curand, o locuinta de lux in Franta, mai exact intr-o zona selecta a Parisului. Inca de acum un an, cei doi soti au luat in calcul cumpararea unei case la Nisa sau in capitala Frantei, dar, la acea vreme, aveau alta prioritate: terminarea vilei pe care si-au construit-o in cartierul bucurestean Tei. Cum, intre timp, si-au ridicat casa si s-au si mutat in ea, si-au permis sa-si implineasca, in sfarsit, visul de a deveni proprietarii unui imobil parizian. Investitia facuta de ei este destul de costisitoare, avand in vedere ca un apartament de 174 mp, situat intr-o zona eleganta a Parisului, ajunge si la 1,5 milioane de euro. Cu toate acestea, nu este de mirare ca au avut posibilitatile financiare de a-si cumpara o astfel de casa.

Andreea Marin-Stefan Banica Jr. formeaza unul dintre cele mai de succes cupluri din showbiz. Andreea este cotata drept una dintre cele mai populare si mai bine platite vedete TV, in timp ce sotul sau, Stefan Banica Jr., este un artist de top, printre putinii care organizeaza concerte cu casa inchisa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.