Patronul OTV si-a lasat in fata casei, acoperite de un munte de zapada, Rolls-ul pe care tocmai l-a achizitionat cu 13 miliarde de lei vechi si Bentley-ul, care l-a costat alte 8 miliarde!
Dan Diaconescu, unul dintre cei mai populari oameni de televiziune, este, fara indoiala, si unul dintre cei mai excentrici proprietari de masini de lux! Dupa ce inainte de Anul Nou a intrat oficial in clubul exclusivist al posesorilor de Rolls-Royce, patronul OTV socheaza acum din nou. Practic, el si-a abandonat in zapada, in fata vilei lui din cartierul Primaverii, cele doua "bijuterii" ale unei impresionante colectii de masini.

Paparazzii CANCAN au surprins, zilele trecute, o imagine uluitoare. Dupa viscolul care a paralizat Bucurestiul, masinile care l-au costat pe Diaconescu peste 21 de miliarde de lei vechi erau ingropate sub un munte de zapada.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.