Cantaretul a declarat saptamana trecuta, pentru postul de radio de hip-hop Generations 88,2, ca Pierre Sarkozy, cunoscut si ca Mosey, a compus piesa "La Rue", care va fi inclusa pe viitorul sau album "Mec de Tess", potrivit editiei de astazi a ziarului "Liberation".

"Hey, sunt Mosey, un tanar producator parizian. Cu echipa mea, Da Crime Chantilly, producem ritmuri de hip-hop, soul si R&B." Asa se prezinta Mosey pe pagina de pe Myspace Da Crime Chantilly, www.myspace.com/Moseyproducer .

Pierre Sarkozy este unul dintre cei doi fii ai presedintelui Nicolas Sarkozy din prima sa casatorie cu Marie-Dominique Culioli.

"Il cunosc de cinci ani", a spus Poison. "L-am cunoscut la o petrecere. Cand am aflat (cine era), m-am pierdut, l-am sunat. Mi-a spus 'Poison, nu vroiam sa-ti spun, n-ai mai fi vrut sa-ti petreci timpul cu mine' ".

Pe de alta parte, in perioada cat a fost ministru de interne, tatal Sarkozy a initiat procese impotriva unor rapperi francezi ca Mohamed Bourokba, mai bine cunoscut ca Hame din grupul La Rumeur, pentru defaimarea politiei. Sarkozy este cunoscut si pentru abordarea sa dura a violentelor din suburbii.