Desi nu duce lipsa de bani, fotomodelul Elena Basescu este interesata doar de masini care nu consuma multa benzina.

Posesoare a unui Range Rover Sport, ea sustine ca aceasta este singura bijuterie pe patru roti cu care se identifica, deoarece are un design elegant.

Desi a declarat in nenumarate randuri ca se simte mult mai atrasa de viata politica decat de lumina reflectoarelor si ca isi doreste sa urmeze o cariera de succes in politica, fiica cea mica a presedintelui tarii, Elena Basescu, nu a renuntat nici la vechea ei pasiune, modellingul.

Intre prezentarile de moda si intalnirile de partid, ea si-a facut timp pentru shootingul de coperta al revistei ProMotor din luna ianuarie.

Partenerul vedetei pe perioada sedintei foto a fost sportivul Maserati GranTurismo, alaturi de care a reusit sa atraga privirile tuturor trecatorilor, deveniti spectatori in fata vitrinei showroom-ului din centrul Bucurestiului, timp de sapte ore, cat a durat sedinta foto.

In noul numar al revistei, Elena vorbeste despre masinile pe care le-a condus, despre pasiunea sa fata de acestea, dar si despre necazurile pe care le-a intampinat de-a lungul timpului la volan.

Desi gurile rele spun ca vedeta a mai circulat neregulamentar, ea a declarat pentru ProMotor ca este extrem de precauta la volan si nu incalca niciodata regulile de circulatie. Masina la bordul careia a intrat pentru prima data in trafic - VW Golf 4 , a fost o masina “de suflet”, care i-a purtat mare noroc:

“A fost o masina extraordinara pentru mine si printre putinele pe care nu le-am zgariat. tin minte ca la doua saptamani de la intrarea in posesie a permisului am plecat singura la Constanta. Tata a avut mare incredere in mine intotdeauna si i-am demonstrat ca a procedat corect si in acea situatie”.

Pentru ca nu are viteza in sange, Elena sustine ca a ales mereu motorizari mici pe masinile pe care le-a condus: “Pretul benzinei e mare si nu vreau sa ma opresc la pompa pentru a alimenta din cinci in cinci minute”, explica fiica presedintelui.

De curand, ea a renuntat la Peugeot 307 CC, in favoarea unui Range Rover Sport.
Pentru ca soarta nu are preferati, nici Elena nu a fost lipsita de probleme cu masinile pe care le-a condus.

Ea a marturisit ca prima persoana care ii sare in ajutor in astfel de situatii este chiar sora ei. “intr-o zi, motorul nu a vrut sa porneasca sub nici un chip si am rugat-o pe sora mea sa ma ajute. A venit imediat cu niste cabluri, mi-a dat curent si s-a rezolvat. Ne ajutam mult, mai ales in circulatie”, povesteste ea in ProMotor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.