De cind a devenit doamna Columbeanu, top-modelul Monica s-a cizelat foarte mult.

Fata din Bacau a ajuns acum sa fie o femeie respectabila, cu gusturi rafinate si care se comporta ca o stapina atotputernica cu multi sclavi. Dupa ce a nascut, a inceput sa-si vada tot mai des de cariera, lasind-o pe Irina mai mult in grija tatalui sau. A plecat la Milano, a participat la diverse festivaluri de moda din tara si din lume, iar, in ultima vreme, e mai mult plecata, decit sta in Romania.

Anul acesta, intentioneaza sa mearga la Paris, sa isi incerce norocul si acolo, iar Irinel sa faca pe dadaca. Considera ca are atuurile unui top-model adevarat si nu vrea sa piarda sansa de a deveni cunoscuta si in afara granitelor tarii. Insa, are o mare problema, a slabit foarte tare, este anorexica, nu are mai mult de 50 de kg, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Noi intelegem ca un manechin trebuie sa fie slab si sa aiba masurile ideale, dar la Monicuta se vad prea mult oasele.

Observind acest lucru, sotul ei a pus piciorul in prag si i-a impus sa se ingrase. A consultat un nutritionist celebru care sa ii recomande un regim alimentar sanatos, astfel incit sa o aduca pe tinara consoarta la kilogramele pe care le avea cind a cunoscut-o. Atunci, era o femeie aratoasa, care avea sini si forme pe care puteai pune mina. Acum, miliardarul nu mai este incintat, pentru ca nurii nevestei nu mai sint atit de apetisanti. Spera ca regimul specialistului va da roade, iar "Hormonica" va arata ca acea femeie pe care o doreste Columbeanu. Se pare ca tinara consoarta a acceptat sfaturile sale si i-a promis ca se va ingrasa si va tine cont de sfaturile nutritionistului.

Nu vrea sa il supere pe Columbeanu

Nu doreste sa puna prea multe kilograme pe ea, ci doar atitea cit sa-l faca fericit pe omul de afaceri. Intre nenumaratele sale vizite peste hotare, Monica va merge la medic, va urma regimul, ca doar nu o sa-l supere pe sotisorul cel bogat, care ii satisface toate capriciile. Are si ea bani, cistigati din reality-show-ul de la televiziunea B1, dar si din prezentari de moda, dar nu se compara cu averea barbatului sau. I-a promis sotului cel grijuliu ca va pune pe ea cel putin 10 kg, astfel incit sa arate cit mai sarmanta. Regimul l-a inceput deja, zilele acestea, si nu iese deloc din cuvintul lui Irinel. Daca va continua, e clar ca vom avea in fata o Monicuta mai plinuta si mai sexoasa, asa cum o vrea miliardarul.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.