Dupa un an obositor, plin de schimburi de replici usturatoare intre cele doua femei care se declara indragostite de tambalistul Marius Mihalache, iata ca cea care a petrecut Sarbatorile cu vanatul barbat a fost Crina. Semn ca ea nu s-a speriat de arsenalul de blesteme si amenintari venit din partea rivalei sale, Mirela.

Daca la capitolele dragoste si cariera solista are cu ce se lauda, nu acelasi lucru se poate spune si despre starea ei de sanatate. Solista a inceput noul an cu stangul. Crina resimte puternic repercusiunile programului supraaglomerat din ultima perioada si este nevoita, acum, sa recurga la o pauza vocala totala pentru a-si redresa glasul.

“Mi se intampla foarte rar, dar, intr-adevar, pot spune ca mi-am pierdut vocea. Sper sa imi revin peste cateva zile”, ne-a declarat solista, pe un ton slab, fiind extrem de ragusita. Starea ei de sanatate s-a inrautatit din cauza maratonului de emisiuni si de spectacole pe care le-a avut intr-o perioada relativ scurta, de numai zece zile: “inainte de Craciun am filmat patru editii ale emisiunii "Petrecere cu lautari", de la Kanal D, dupa care a urmat o serie de concerte, dintre care doua in noaptea de Revelion, in Bucuresti”, ne-a mai spus solista.

Angajamentele profesionale o obliga pe Crina sa-si revina cat mai repede, astfel ca s-a hotarat sa recurga la o pauza vocala totala de cateva zile si la o cura intensa cu vitamine. “Trebuie sa ma refac, pentru ca la 7 ianuarie incep repetitiile pentru spectacolul "Broadway Bucuresti", iar pe 11 are loc prima reprezentatie din acest an”, a declarat cantareata.

Pentru ca se afla intr-o situatie disperata, Crina ar fi fost dispusa sa se interneze pentru a grabi vindecarea corzilor vocale, insa acest lucru este imposibil, din cauza ca medicul Cristescu, de la Spitalul Panduri, singurul specialist in astfel de probleme medicale, se afla in concediu.

Astfel, singura solutie este pauza vocala totala, in toate aceste zile ea fiind nevoita sa comunice doar prin semne sau prin mesaje scrise cu iubitul ei, Marius Mihalache. Asta pentru ca, pe la sfarsitul lunii, are de onorat o serie de angajamente concertistice in cateva tari din Europa, alaturi de Marius.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.