El s-a despartit de actrita Dorina Chiriac dupa o relatie de patru ani

Dupa o neconventionala poveste de dragoste ce a durat aproximativ patru ani, Florin Piersic jr. si actrita Dorina Chiriac s-au despartit. Cei doi nu au dorit niciodata sa-si oficializeze relatia, spunand ca se pot iubi si fara acte. in ciuda separarii, Piersic jr. o viziteaza foarte des pe Sonia, fetita lor in varsta de aproape doi ani.

Florin Piersic jr. si-a tinut intotdeauna viata personala departe de ochii indiscreti ai presei sau ai publicului si a preferat sa-si traiasca povestea de dragoste in liniste. Desi nu au fost casatoriti cu acte, cei doi au trait precum o adevarata familie: au locuit impreuna, au un copil pe care l-au educat alaturi de parintii lor.

Florinel si Dorina nu au ezitat sa se afiseze impreuna, iar in urma cu doi ani, cand s-a nascut Sonia, fiica lor, Piersic jr. chiar a acordat cateva interviuri in care a vorbit despre familie. “Casatoria este o responsabilitate foarte mare, de care mi-e frica”, declara actorul la doar cateva luni de la venirea pe lume a Soniei. si au preferat in continuare sa-si traiasca povestea de dragoste, sfidand normele societatii care impun casatoria.

Florinel nu vrea sa comenteze

Motivele separarii nu au devenit cunoscute inca, insa apropiatii celor doi sustin ca despartirea a survenit inca de acum cateva luni. Daca in urma cu aproximativ o luna si jumatate Piersic jr. nega vehement zvonurile privind “divortul” si sustinea ca e extrem de fericit alaturi de familia sa, acum el prefera sa spuna ca nu doreste sa comenteze acest aspect al vietii sale personale

In ciuda acestui eveniment, Florinel continua sa stea foarte mult timp alaturi de fiica sa, cu care, de altfel, si-a petrecut si sarbatorile de iarna. Cei doi parinti vor sa-i ofere Soniei o copilarie normala si s-o fereasca pe cat posibil de vizitele pe platourile de filmare. Celebrii parinti au trecut prin multe emotii privind starea de sanatate a micutei, aceasta fiind internata, in repetate randuri, la Spitalul Grigore Alexandrescu, din cauza unor convulsii febrile.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.