'Briliantul' a fost surprins in ipostaze intime cu actrita italiana Martina Stella

Sclipirile atacantului “tricolorilor”, Adrian Mutu, nu au loc doar pe terenul de fotbal. La 20 decembrie, dupa un meci al Fiorentinei in Cupa UEFA, a fost zarit intr-o discoteca in timp ce flirta cu o superba blonda, Martina Stella.

Cei doi actori, unul al balonului, iar celalalt al filmelor, au fost vazuti schimband cuvinte dulci intr-un separeu de la discoteca Yab din Florenta. Totul s-a intamplat la 20 decembrie, dupa meciul din Cupa UEFA dintre Fiorentina si Mlada Boleslav.

Zvonurile privind o idila intre actrita care a jucat alaturi de George Clooney in “Ocean's Twelve” si atacantul “viola” circulau de mai mult timp. Potrivit unori surse, frumoasa blonda ar fi foarte indragostita de Mutu si golgeterul “viola” la fel.

La 28 de ani, decarul Fiorentinei a acumulat foarte multe relatii amoroase, dupa divortul cu Alexandra Dinu, celebre fotomodele precum Moran Atias sau Aida Yespica fiind cateva aventuri ale “Briliantului”, care l-au dat inapoi si pe plan fotbalistic.

In prezent, atacantul roman este insurat cu Consuelo, cu care are o fetita, Adriana, ei asteptand un al doilea copil. Relatia dintre Consuelo si fotbalistul Fiorentinei a parut extrem de stransa in ultima vreme, cei doi si fiica Adriana fiind de nedespartit. Ei au petrecut Sarbatorile de iarna la Miami.

O data cu casatoria cu Consuelo am fost obisnuiti cu Mutu fotbalistul de superclasa si nu cu cel care schimba fetele in fiecare seara. Mai mult, el a devenit liderul echipei nationale a Romaniei, care s-a calificat dupa opt ani la un turneu final. Atacantul formatiei din Florenta e curtat cu insistenta de cluburile Real Madrid, AS Roma sau FC Barcelona, care sunt dispuse sa-i ofere Fiorentinei nu mai putin de 20.000.000 de euro.

Cine e Martina Stella?

Frumoasa actrita blonda in varsta de 23 de ani s-a nascut la Florenta. Din 2002, de cand a implinit 18 ani, Martina Stella s-a mutat la Roma, orasul pe care l-a adorat din copilarie. Singura relatie de durata a fotomodelului italian este cea cu Lapo Elkann, nepotul bossului de la Juventus, Gianni Agnelli.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.