Serialul care o are in rolul principal pe Ileana Lazariuc, "Burlacii", debuteaza pe micile ecrane vineri, de la orele 22.15. in regia lui Vali Hotea, sitcomul ii mai are in distributie pe Rozi si Raba (cunoscuti telespectatorilor de la "stirile de sambata asta"), Mihai Calin, Ioan Andrei Ionescu, Marius Rizea, Maria Roman, dar si pe tinerii interpreti Noni si Ana Maria.Deocamdata "Burlacii" are numai 12 episoade in proiect, dar "este foarte posibil ca numarul lor sa creasca, daca o cere audienta", ne spune producatoarea Iuliana Marciuc.

In sitcomul de la TVR 1 veti putea urmari povestile de viata ale unor tineri burlaci. Mihai Calin este Misu, unul dintre burlaci, un producator tv dedicat meseriei, pasionat si riguros, care se tine numai de sotii ajutat de prietenii lui, si ei burlaci, Mutu (Marius Rizea) si Armand (Ioan Andrei Ionescu). in toata aceasta poveste, Ileana Lazariuc este sarea si piperul. Ea o interpreteaza pe Cerasella, o femeie extraordinar de frumoasa care este curtata de cei trei burlaci si care, culmea ironiei, este confundata cu Ileana Lazariuc, lucru care o enerveaza extrem de tare crezand ca din acest motiv se arata interesati barbatii. Rozi si Raba ii interpreteaza in serial pe parintii lui Misu, lucru care i-a "costat" saptamanal, cand aveau loc filmarile, drumul Bucuresti - Cluj. Pentru productia acestui sitcom, TVR a construit doar intr-o saptamana, intr-un studio de 300 de mp, cinci incinte: dormitor, sufragerie, birouri, spatiu comercial, bar si discoteca. Tot pentru "Burlacii", Mihai Calin a reziliat contractul pe care il avea cu o alta televiziune, iar Ileana Lazariuc a refuzat un alt rol pentru un serial ce avea sa se filmeze in Italia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.