Ca in fiecare an, luna aprilie aduce in Romania cea mai puternica intrecere internationala de muzica house, menita sa-i descopere pe cei mai talentati dj-i ai planetei. Organizata de Heineken Music, "Thirst Romania 2005" lanseaza o provocare pentru 16 dj romani care, dupa o serie de evenimente preliminare, pot avea ocazia sa participe la semifinala nationala, ce se va desfasura la Kristal Glam Club din Capitala, doi dintre ei urmand sa acceada in finala nationala ce va avea loc pe 2 iulie la Kristal Summer Club din Mamaia.

Incepand din aceasta seara, "Thirst Romania 2005" ii aduce pe cei 16 dj pe sticla postului Prima TV, de la ora 23.15. Conform staff-ului Prima TV, acest eveniment va fi prezentat din doua in doua saptamani, astfel incat fanii muzicii house sa fie la curent cu ultimele desfasurari de forte din concursul romanesc, al carui castigator va participa la finala europeana, programata in Croatia, la 30 iulie.
Pentru selectarea celor mai buni dj-i ai momentului, organizatorii au apelat la un juriu de specialitate, format din: dj Vasile, Tom Wilson, Vali Barbulescu si Cristi Nitu.

"Thirst Romania 2005" a debutat la Timisoara pe 18 martie, calendarul avand urmatoarele repere: Bucuresti (maine seara, la club Maxx), 29 aprilie (Club Fashion, Brasov), 20 mai (club XS, Iasi), 27 mai (club Zambara, Timisoara), 10 iunie (Bucuresti, semifinala) si 2 iulie (Mamaia, marea finala).
Cei 16 dj sau duete selectati de juriu sunt: Dj Valentino, Gojira & Kosak, Dj Hashimoto, Dj Raoul, Dj Large, Dj P-too, Jungle & MC Geo Da Silva, Thornado, Ilye, Dj Yes, Rusu & Vadim Ru, Dj Raresh, Dan Ene, Hanson si Dj Marika.

Dupa acest maraton pregatitor, la finala din 2 iulie, de la Kristal Summer Club din Mamaia, organizatorii anunta un show de zile mari, ai carui invitati speciali sunt doi dj cu greutate pe scena mondiala: Roger Sanchez si Sander Kleinenberg.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.