Miss Playboy este extrem de multumita de noii sai sani, despre care spune ca au devenit vizibil mai mari in urma interventiei chirurgicale. Acum, Andreea are o problema: trebuie sa-si schimbe “garderoba” de sutiene.

Astfel, peste o luna si jumatate, cand va renunta la bustiera medicala, ea va da o fuga in strainatate pentru a-si achizitiona lenjerie intima noua.

Dupa ce a trecut cu bine si de controalele medicale post operatorii, Andreea Spataru se declara cu adevarat multumita de felul in care arata sanii sai. “Se vad extraordinar de bine. Acum pot sa port orice fel de haine. Nu-mi pare rau deloc. Deja m-am si obisnuit cu ei, desi nu am avut ocazia sa-i vad decat de cateva ori”, a declarat Miss Playboy, pentru Click!.

Acum, ea trebuie sa urmeze un tratament pe baza de creme speciale, pentru a grabi vindecarea cicatricelor. Mai mult, trebuie sa se fereasca de absolut orice fel de efort fizic si, in plus, este musai sa evite mersul pe jos: “E o perioada nefasta acum, pentru ca am capatat o sensibilitate la frig si nu este indicat sa ies din casa”, ne-a mai spus blonda. Toate bune si frumoase, dar frumusetea cere si sacrificii. Pe langa faptul ca operatia in sine a costat-o 3.200 de euro, Andreea este obligata acum si la alte cheltuieli suplimentare: trebuie sa-si achiztioneze alte sutiene, pentru ca cele vechi i-au ramas mici.

“O sa merg undeva in strainatate sa-mi cumpar, cam peste o luna de zile. Asta pentru ca, in primul rand, in Romania, oferta este destul de limitata in ceea ce priveste lenjeria intima si, in plus, mi se par foarte scumpe. Cu banii pe care i-as da aici, imi cumpar de afara de doua ori mai multe”, ne-a mai declarat Andreea.

De cand s-a operat si pana acum, blonda a pierdut bani frumosi, peste 1.000 de euro, din cauza ca a fost nevoita sa refuze joburile de fotomodel: “Am avut multe oferte in aceasta perioada. Le-am refuzat pentru ca trebuie sa fac totul perfect, nu vreau sa ma supun la riscuri. Vor mai fi si alte ocazii”, a concluzionat Andreea.

In vacanta de aproape o luna, blonda nu a petrecut decat cateva zile la munte, de Revelion, in compania iubitului sau. Acum ea se pregateste pentru a reveni pe micul ecran, la matinalul de la National TV, pe data de 21 ianuarie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.