Janinei nu-i este deloc usor sa razbeasca de una singura in buricul Frantei, mai ales ca nici numele pe care il poarta nu mai poate deschide usi, asa cum se intampla in Romania. Pentru parizieni, brand-ul Janine are o conotatie erotica, fiind numele unui producator de jucarii pentru adulti.

Dupa ce ani la rand a dominat lumea modei si totodata lumea mondena damboviteana, Janina stefan devenita Janine Sarbu este acum istorie in Romania. Divortul de magnatul MediaPro i-a adus dupa sase ani de mariaj 11 milioane de dolari, un apartament in Paris, doua masini de lux si casa din Bucuresti.

Creatoarea de moda s-a retras in capitala Frantei, acolo unde locuieste impreuna cu fiica sa, Janice Arianne, in varsta de cinci ani. Desi nu se mai bucura de sustinerea de odinioara, Janine ex-Sarbu isi vede de afacerile cu haine, parfumuri si, mai nou, bijuterii si se vede nevoita sa munceasca pe branci pentru a-si face un loc in industria modei pariziene. si cum numele inseamna aproape totul intr-un business de acest gen, putem spune ca fostul topmodel are probleme serioase cu afacerile pe care le administreaza.

Pentru ca in Franta brand-ul “Janine” este protejat prin copywright, apartinand unor produse erotice, creatoarea de moda a fost nevoita sa renunte la marca proprie si sa devina “J'ine”. Asadar, parizienii sunt mult mai familiarizati cu vibratoarele si cu papusile gonflabile marca Janine decat cu rochiile de seara create si comercializate de fosta doamna Sarbu.

Sarbu, avere de 200 de milioane de dolari

Fostul sot al Janinei, magnatul media Adrian Sarbu, figureaza in ierarhia celor mai bogati romani cu o avere estimata la 200 de milioane de dolari. Adrian Sarbu are 52 de ani si este tatal a patru copii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.