“Io sono romena”, anunta Monica Columbeanu de pe coperta prestigioasei reviste “Max”.

Greu de recunoscut din cauza machiajului si a coafurii, sotia lui Irinel Columbeanu este protagonista unui pictorial incitant, care l-a dat gata si pe internationalul roman, Adrian Mutu. Atacantul Fiorentinei apare si el in revista italiana, intr-o sedinta foto cu tema antirasism.

Sedinta foto pe care Monica a realizat-o in Italia la inceputul lunii decembrie s-a concretizat intr-un pictorial de exceptie pentru luna ianuarie a revistei “Max”. “Acest pictorial, dar si cel pentru firma de lenjerie intima, Bordelle, sunt cele mai mari realizari ale mele de pana acum. si asta pentru ca am reusit singura, fara ajutorul sotului meu sau al numelui Columbeanu”, ne-a marturisit Monica.

In aceeasi publicatie apare si Adrian Mutu, un roman emblematic in “Cizma” si care s-a potrivit de minune cu tema antirasism pe care a promovat-o “Max”. “Io sono romena”, “Io sono romeno”, ne anunta cei doi, pictorialele lor fiind insotite si de interviuri consistente care transmit aceeasi idee: “Ne iubim tara si suntem mandri de ea”.

De altfel, Mutu si Monica au avut ocazia sa schimbe impresii despre aventura din Italia, la Gala Fotbalului Romanesc, care a avut loc la 11 decembrie. “Pozele sunt frumoase si foarte reusite. Felicitari!”, i-a spus Mutu doamnei Columbeanu, care la randul ei l-a complimentat pe fotbalist pentru aparitia in “Max”.

“Am facut mii de sedinte foto pana acum, insa pictorialul din "Max" mi se pare cel mai reusit. Am lucrat cu o echipa de profesionisti, iar transformarea mea mi s-a parut totala. Machiajul si coafura mi-au placut la nebunie”, ne-a mai spus Monica, mandra ca a aparut pe aceeasi coperta pe care in 2007 au mai pozat topmodelul Heidi Klum, fosta “Miss Venezuela” Aida Yespica, sau solista Beyonce.

Cadou intre cuscre: poster cu Irina

Venita din Italia sa-si vada fiica de Sarbatori, mama Monicai a pregatit un cadou inedit pentru cuscri. Parintii lui Irinel Columbeanu au primit un calendar pe anul 2008, pe care este imprimat chipul nepoatei lor Irina. “Ce splendoare, ce minunatie!”, a exclamat bunica Georgeta Columbeanu in momentul in care a despachetat cadoul. Alaturi de mama Monicai, la resedinta de la Izvorani s-a aflat si Alina, sora cea mare a sotiei lui Irinel. Mezina Ramona Gabor si-a petrecut Sarbatorile la Bacau, cu tatal.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.