Dan Helciug isi cauta deja apartament in capitala Austriei, unde preconizeaza sa se mute peste un an.

Solistul s-a saturat pana peste cap de statutul de artist din Romania si intentioneaza sa plece cu toata familia din tara, pentru a face cariera in strainatate.

Dupa ce s-a asezat ca tot omul la casa lui, Dan Helciug vrea sa paraseasca in viitorul apropiat Romania pentru a da lovitura pe piata muzicala de afara. El a ales ca destinatie Viena si isi cauta febril, chiar in aceste zile, un apartament acolo.

“Peste un an ma mut cu toata familia in Austria. Nu vreau sa mai stau aici. Iau si copilul si nevasta si o sa locuim acolo. Am vazut deja niste case si urmeaza sa cumpar una”, a declarat Dan pentru Click!. Chiar daca intentioneaza sa obtina si cetatenia austriaca, Helciug nu se va rupe total de tara, unde va reveni atunci cand va fi solicitat pentru concerte sau cand va lansa noi albume.

“O sa fac naveta practic pentru concerte si spectacole. Vreau sa lansam trupa si in afara, de aceea am decis sa fac acest pas”, ne-a mai spus cantaretul. El a petrecut anul acesta sarbatorile in sanul familiei, alaturi de sotia sa Elena si de baietelul sau, Luca Dan , in varsta de doar 8 luni: “Am stat acasa de Revelion. Asa fac: un an stau acasa, un an muncesc. Acum am vrut sa petrec mai mult timp cu baietelul meu”.

In ianuarie, solistul va pleca impreuna cu familia in Austria pentru a pune la punct toate actele necesare achizitionarii apartamentului. Anul acesta, Helciug va reveni pe sticla ca actor intr-un nou serial tv (la care a filmat deja episodul pilot) si va fi si amfitrionul unei emisiuni de divertisment, el fiind in negocieri cu mai multe posturi de televiziune.

Isi face fiul tobosar

Desi nu are decat cateva luni, micutul Luca Dan, da semne ca va calca pe urmele tatalui sau atunci cand va fi mare, fiind foarte atras de muzica. “I-am luat o chitara de jucarie si niste tobe la care bate tot timpul. A terorizat vecinii, mai am putin si trebuie sa antifonez peretii”, a mai declarat Dan Helciug pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.