De cind a devenit tatic, Irinel Columbeanu este foarte grijuliu cu micuta Irina. Miliardarul e fericit ca mai tinara sotie i-a daruit copilul mult-visat. Insa, cum mamica "Motanica" incepe sa fie din ce in ce mai ocupata cu activitatea sa de top-model, taticul "Coconel" se vede nevoit sa stea tot mai mult cu micuta. Anul acesta va fi unul plin de evenimente pentru madam Columbeanu, asa ca va trebui sa-si faca bagajele si sa-si ia zborul spre marile orase ale lumii.

Irinel raminind singur cu afacerile sale, s-a gindit ca nu ar fi tocmai rau sa-i angajeze micutei un bodyguard care sa stea cu ea si s-o pazeasca 24 de ore din 24. A vorbit cu o firma de paza, a si angajat pe cineva, asa ca odrasla sa va avea la dispozitie un cerber aratos, care nu o va scapa din ochi nicio clipa. Ne intrebam ce se va intimpla daca omul cu paza se indragosteste de Monica Columbeanu, atunci cind aceasta adasta prin Romania. E clar ca vom asista la o noua criza de gelozie din partea miliardarului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.