Nonconformistul artist, care se afla in razboi ba cu Ministerul Culturii, ba cu fanii care “i-au furat” piesele de pe Internet, si-a facut deja un cadou la inceput de an nou.
Editia on-line a revistei VIP scrie ca Florin Chilian si-a comandat din Germania o superba limuzina Audi A6 full-option, cu motor de 3.000 de centimetri cubi, tractiune integrala 4X4, interior imbracat in piele bej si GPS.

“Bijuteria” pe patru roti are si un pret pe masura dotarilor: 100.000 de euro. Banii cheltuiti pe limuzina provin din drepturile de autor pentru albumul “Iubi”, reeditat recent de casa de discuri Roton. Conform aceleiasi surse, artistul ar fi incasat cinci sute de milioane de lei vechi. Noua masina imi este utila, pentru ca merg foarte mult prin tara la concerte si am nevoie de confort”, si-a motivat Chilian excentrica achizitie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.