Proaspat intors din turneul pe care l-a avut in Italia, Austria si Germania, unde a cantat romanilor din diaspora, alaturi de alti artisti din tara, Fuego si-a folosit timpul ramas liber vizitand locurile, imprejurimile...

LECITINA.

De exemplu, cat timp a stat in Austria, Paul Surugiu s-a plimbat prin superbul oras Viena si a fost tare impresionat de statuile miscatoare care faceau parte din peisajul stradal. Le-a admirat, s-a fotografiat alaturi de ele, insa, dupa "spectacol" a plecat pur si simplu, fara sa-si dea seama ca mai trebuie sa-i si plateasca pe bietii oameni transformati in statui de dragul trecatorilor. Dar munca-i munca si nu se face pe gratis.

Asa ca lui Fuego i s-a atras atentia asupra acestui fapt, iar acesta si-a cerut scuze si a pus in pusculita de langa soclu suma de 20 de euro, asta dupa ce l-a felicitat pe artist pentru "show-ul" sau. Astazi, Fuego se pregateste din nou de plecare, pentru ca romanii din Germania si din Austria il mai vor o data in concert. Sa speram ca de aceasta data nu i se va mai atrage atentia sa plateasca spectacolele stradale, in cazul in care se opreste sa mai asiste la ele.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.