După ce a anunțat că ar vrea să fie proprietarul unui loc de veci pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu, Mihai a și primit o ofertă tentantă, contra sumei de 15.000 €: un cavou dublu, din marmură, care-i are ca “vecini” pe Maria Tănase și familia Cantacuzino. Solistul, incantat de propunere, se va intalni cu proprietarii după Revelion.

Dorința lui Mihai Trăistariu, de a-și odihni sufletul pe Aleea Artiștilor de la Cimitirul Bellu din București, este pe cale de a se implini.

Solistul nici nu a anunțat bine, in urmă cu trei zile, prin intermediul ziarului Click!, faptul că ar vrea să cumpere un cavou in faimosul cimitir și deja ofertele au și inceput să curgă.

Citeste si:

După ce a citit articolul cu pricina, o doamnă din București, pe nume Silvia, a făcut rost de adresa lui de e-mail și i-a trimis o ofertă extrem de tentantă:

“Am un loc de veci la Bellu, la jumătatea Aleii Artiștilor, langă regretata solistă Maria Tănase, format din două cripte betonate, monument funerar din marmură albă”. Extrem de entuziasmat, Mihai ne-a declarat că nu se aștepta să fie contactat intr-un timp așa de scurt:

“Am rămas surprins cand am primit mesajul. Mă incantă propunerea. O voi contacta pe doamna Silvia, după Sărbători”, a mărturisit cantărețul, pentru Click!. La randul ei, doamna Silvia ne-a declarat că dorește să vandă locul veci deoarece urmează să se stabilească in străinătate: