Momentele neplacute ii urmaresc pe artisti la tot pasul.

Desi castiga o caruta de bani, ei sunt expusi accidentelor, pe scenele vechi sau adesea improvizate. Chiar daca s-a intamplat sa se raneasca grav, acestia si-au continuat show-ul cu zambetul pe buze si nici nu au pretins despagubiri.

Topul celor mai spectaculoase acrobatii fara voie este condus de solistul trupei Holograf, Dan Bittman, care, in timpul show-ului sustinut anul trecut, la Sala Polivalenta, a calculat gresit pasii si a iesit din decor.

El s-a ales cu nasul rupt si cu umarul stang dislocat. Cu fata plina de sange, solistul nu a intrerupt melodia nici macar pentru cateva secunde. si nici nu a considerat ca este cazul sa se retraga in culise pentru a solicita ingrijiri medicale. Totusi, dupa caderea cortinei, el s-a grabit sa ajunga la Spitalul de Urgenta, unde a fost “reparat”.

Scenele subrede, un pericol pentru vedete

Julia Jianu era cat pe ce, in urma cu cateva luni, sa-si rupa picioarele. Deoarece ploua si scena era uda, vedeta nu si-a mai putut pastra echilibrul si a aterizat in fund, spre deliciul publicului: “Nu ma mai puteam opri din ras. incercam sa ma controlez deoarece cantam live, dar pur si simplu nu puteam”, ne-a declarat artista.

Si Matteo a patit-o: “Ma aflam la un concert, cand am vrut sa fac o scamatorie, sa sar de pe boxa pe scena. Nu am facut saltul cum trebuie, si am cazut intre scena si boxa respectiva. M-am chinuit cu greu sa ies. Desi ma zgariasem destul de rau, am avut mereu zambetul pe buze. Concertul a decurs normal dupa aceea, bineinteles”, a declarat el pentru Click!, nu inainte de a ne asigura ca nu va mai incerca astfel de giumbuslucuri.

Desi sunt profesionisti, dansatorii Andei Adam au vazut moartea cu ochii, in momentul in care scena subreda, din lemn, a cedat cand le era lumea mai draga: “Scena era cam veche, astfel ca, in cadere, dansatorul a ramas blocat intre scandurile rupte. Degeaba ne-am chinuit sa il scoatem de acolo, ca nu am reusit decat la final”, a spus Anda.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.