Astazi este o zi emotionanta pentru Adina, liderul trupei Heaven.

Ea il va prezenta parintilor ei, de la Vaslui, pe Ciprian, noul iubit. Cei doi sunt impreuna de cateva luni si se inteleg de minune, in ciuda faptului ca el locuieste mai mult in Franta, unde are o afacere proprie. Dupa Revelion, cuplul va petrece prima vacanta impreuna.

Desi a trecut printr-o perioada dificila, din cauza divergentelelor pe care le-a avut cu Radu Groza, fostul ei impresar, viata Adinei pare sa revina pe fagasul normal.

Trupa Heaven se bucura in continuare de succes, gratie altui impresar, iar pe plan personal ea traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Ciprian, un afacerist care petrece foarte mult timp in Franta. Pentru ca are un program foarte incarcat, solista s-a gandit sa imbine utilul cu placutul si, printre concerte, sa le faca si o vizita parintilor sai de la Vaslui, pentru ca astazi tatal ei isi serbeaza ziua de nastere.

“Este litera de lege. De cand ne stim, pe 22 decembrie, eu si Roxana suntem alaturi de tatal nostru, pentru a-i sarbatori intrarea intr-un nou an de viata”, a declarat Adina, pentru Click!.
“Nici pe 24 si 25 nu am voie sa lipsesc. Craciunul il petrecem intotdeauna in familie. De la inceputul carierei muzicale am declinat invitatiile la spectacole in aceste doua zile”, a mai adaugat cantareata.

Anul acesta, familia Postelnicu va avea un invitat special la masa: pe Ciprian, iubitul Adinei. Desi nu sunt impreuna de foarte mult timp, cei doi spun ca au o relatie speciala si vor sa pe-treaca sarbatoarea Craciunului impreuna. De altfel, el este invitat si la ziua tatalui Adinei si cu siguranta ca nu va lipsi de la petrecere. Pe Adina si Ciprian, care s-au cunoscut in urma cu cateva luni, ii uneste chiar si domeniul in care au ales sa-si investeasca banii: imobiliarele. Cei doi s-au intalnit, prima data, chiar la o astfel de tranzactie.

Fetele de la Heaven au agenda incarcata in aceasta perioada. Ele vor sustine spectacole aproape in fiecare seara, pana la sfarsitul anului, iar in noaptea dintre ani vor sustine sapte concerte, pe Valea Prahovei. Dupa Revelion, Adina si Ciprian si-au programat prima vacanta in doi. Destinatia? Franta sau o tara exotica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.