De la Led Zeppelin, la The Police sau Sex Pistols, marile trupe rock de altadata au revenit anul acesta pe scena pentru inca o intalnire cu fanii.
In lumea rock-ului se poarta legendele. De la Led Zeppelin la The Police, Genesis si Sex Pistols, putine grupuri din seria „legendarelor” au rezistat, anul acesta, tentatiei de a reveni pe scena, pentru o revedere peste timp cu cei care au pastrat nostalgia gloriei lor de altadata.

Nici macar trupele a caror istorie a fost doar o complicata constructie de marketing nu au putut sta departe, dintre acestea Spice Girls fiind, probabil, revelatia sfarsitului de an. Nebunia reunirilor e explicata de critica printr-un efort continuu de cautare a tineretii eterne, ecou al celebrului vers al lui Neil Young „Rock and Roll Will Never Die” („Rock'n'roll-ul nu va muri niciodata”), fara a ignora, insa, o fascinatie a banilor demna de celebra fraza a lui Frank Zappa - „We're Only in It For the Money” („Nu facem asta decat pentru bani”).


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.