Relatia frumoasei Delia cu unul dintre actionarii clubului Bonsai, Florin Moldoveanu, e deja de notorietate. Despartiri, impacari si o logodna anuntata de cantareata la inceputul lunii decembrie au colorat relatia si au transformat-o intr-o iubire cu nabadai. De curand au inceput sa circule zvonuri despre o noua despartire, iar declaratiile fostului iubit confirma barfele. Pentru prima data acesta a acceptat sa vorbeasca despre relatia lui cu Delia si spune ca nu mai vrea sa auda de ea niciodata. in urma cu cateva zile Florin Moldoveanu a sarbatorit implinirea a 33 de ani si a petrecut impreuna cu mai multi prieteni in club Bonsai. Lipsa Deliei a dat prilej de barfe, iar Florin a confirmat despartirea lor. "Ne-am despartit definitiv si nu mai vreau sa aud de ea. Este o persoana fara caracter si nu mai vreau ca numele meu sa fie asociat cu al ei.

N-a fost niciodata vorba de casatorie intre noi doi. Au fost doar minciunile ei. in urma cu o luna am dat-o afara din casa si i-am spus ca nu mai vreau sa avem nimic in comun. I-am pus hainele la usa si i-am spus sa plece. Felul in care se comporta, ce facea prin baruri si cum isi facea de cap cu diversi m-au scarbit si nu vreau sa mai am nimic cu ea. imi este rusine ca am fost impreuna cu ea. Este pentru prima oara cand vorbesc despre relatia noastra si probabil si ultima. Am pus punct relatiei si nu mai vreau sa-mi amintesc de ea. Dupa ce ne-am despartit am convenit sa nu ne spalam rufele in public, dar modul in care se comporta si ceea ce spune despre noi ma determina sa fac niste precizari pe care le-am evitat intotdeauna. imi este rusine ca mi-am pierdut doi ani si jumatate din viata cu o astfel de persoana", a declarat fostul iubit al Deliei, Florin Moldoveanu.

Delia confirma despartirea

Intrebata de relatia ei cu Florin, Delia a recunoscut ca nu mai sunt impreuna de aproape o luna. "Ne-am mutat impreuna, am stat o luna in aceeasi casa si atunci am realizat ca nu suntem facuti unul pentru celalalt. Acum sunt singura, nu am pe nimeni si mi-e mai bine asa. Vreau sa ma concentrez asupra carierei mele." Delia spune ca ea a fost cea care a pus capat relatiei si ca nu mai exista cale de impacare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.