Anul 2007 a fost unul plin de evenimente in viata personala a vedetelor noastre.

Multe dintre cele care isi doreau de mult timp sa devina mame si-au vazut visul implinit, cand au dat nastere primului lor copil. Printre bebelusii nascuti deja vedete se numara mostenitorul lui Silviu Prigoana si al Adrianei Bahmuteanu, fetita Andreei Marin si a lui Stefan Banica jr sau cea a cuplului Columbeanu. Raluca Turcan a nascut si ea o fetita anul acesta, iar o alta femeie-politician, Daciana Sarbu, ii va darui un copil lui Victor Ponta in 2008.

Sa incepem cu cea mai recenta aparitie pe lume a unui copil-vedeta: Ana Violeta, fetita Andreei Marin si a lui Stefan Banica jr, care s-a nascut pe 15 decembrie. Cu toate ca evenimentul fusese stabilit sa aiba loc in jurul datei de 22 decembrie, aniversarea Andreei, Violeta n-a mai avut rabdare, asa ca prezentatoarea “Surprizelor” a ajuns ceva mai devreme la maternitate. Asta din cauza ca la un concert al sotului ei, Zana nu s-a putut abtine de la dans, contraindicat unei femei aflate pe ultima suta de metri cu sarcina. Andreea a nascut prin cezariana la Spitalul Panait Sarbu din Bucuresti, sub in grijirea doctorului Bogdan Marinescu, iar fetita a avut 3, 250 kilograme si 52 de centimetri, primind nota 10 din partea medicilor. Atat Stefan, cat si Andreea au fost foarte emotionati cand si-au vazut pentru prima data bebelusul, mai ales ca isi doreau de multa vreme un copil impreuna. Nasa micutei va fi sora Andreei Marin, Cristina, si ea insarcinata.

Pe 17 octombrie, s-a nascut unul dintre cei mai discutati bebelusi din lumea mondena: primul copil al Adrianei Bahmuteanu cu Silviu Prigoana, Maximus Mihai. Incepand cu vestea ca Adriana este insarcinata si continuand cu celebra polemica a nabadaiosului cuplu pe tema numelui ce-l va purta baiatul lor, incheind apoi cu nasterea lui, toate au constituit subiecte de prima pagina a ziarelor de profil. Mihaita a venit pe lume prin cezariana la Spitalul CFR 2 din Capitala, a cantarit 2, 900 kilograme si a primit nota 10 pe scara Apgar. Nu se stie momentan cine vor fi nasii copilului, dar Prigoana a organizat acum cateva luni o licitatie pentru a gasi cel mai potrivit cuplu in acest scop.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.