Unul dintre paparazzii Cancan a cazut victima unui "proiectil" lansat in curtea maternitatii "Panait Sarbu" de un paznic zelos
Externarea Andreei Marin si a fiicei sale, Violeta, din maternitatea "Panait Sarbu" nu s-a facut fara incidente. Miercuri, in a cincea zi de cand diva si-a adus fetita pe lume, in jurul spitalului era o forfota de nedescris. Zvonul ca vedeta se pregateste sa plece acasa a strans in zona zeci de ziaristi si fotografi determinati sa obtina primele cadre cu faimosul bebelus.

La ora 18.00, cand s-au incheiat orele de vizita, Andreea nu-si facuse inca aparitia. Abia doua ore mai tarziu, in jurul orei 20.00, o dubita VW si o masina de teren Nissan Patrol au sosit in curtea spitalului au blocat ostentativ intrarea. In acel moment, externarea Andreei Marin a devenit o certitudine. Tot atunci, paznicii maternitatii si bodyguarzii au devenit extrem de atenti la tot ce se intampla in jur si chiar agresivi cand cineva se apropia de obiectivul lor. Si multi dintre ziaristii prezenti au facut-o.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.