Solista nu face niciodata rabat de la stilul sau vestimentar extrem de sexy si, chiar si cand a vizitat sediul Pompierilor, s-a imbracat intr-o rochie foarte scurta.

Fara sa vrea, solista a reusit sa incante privirile celor care se lupta cu flacarile atunci cand, coborand de pe o scara, si-a aratat bikinii albi, in toata splendoarea.

Daniela Gyorfi a fost foarte incantata cand a primit invitatia din partea reprezentantilor Pompierilor din Capitala de a face o vizita la sediul lor, pentru a le incanta copiii, cu melodiile sale, in prag de Sarbatori. Ieri dimineata, solista si-a facut aparitia in mijlocul celor cateva zeci de micuti, impreuna cu Mos Craciun, intr-un mod inedit.

Invitata de onoare, Daniela a urcat cu autoscara mecanica pentru salvari de la inaltimi pana la nivelul etajului doi si, de acolo, a intrat pe geam in sala de festivitati, unde o asteptau, cu sufletul la gura, zeci de copii. Numai ca, din cauza tinutei usor inadecvate, formata dintr-o rochie extrem de scurta si cizme cu tocuri inalte, solista a intampinat ceva greutati atunci cand a trebuit sa coboare de pe scara.

Asa cum era de asteptat, cativa pompieri au sarit imediat in ajutorul ei si i-au intins mana, pentru a o ajuta sa paseasca pe trepte fara sa-si strice incaltarile. tinuta a cam tradat-o pe Daniela, aceasta reusind sa delecteze privirile celor prezenti, atunci cand, de sub rochia paietata, i-au iesit la iveala bikinii albi.

Obisnuita, de altfel, cu astfel de incidente, solista s-a comportat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat: a cantat, a dansat, a dat autografe, s-a fotografiat alaturi de copii. “Este a doua oara cand particip la acest eveniment. Am mai fost invitata, in urma cu cinci ani, cand tot pe aceasta scara mi-am facut aparitia. Atunci mi-a fost frica, acum deloc, doar sunt obisnuita... Am luptat putin cu frigul, dar acesti micuti m-au incalzit imediat cu ochisorii lor minunati”, ne-a declarat Daniela Gyorfi, la finalul spectacolului.

Solista s-a simtit foarte bine in mijlocul copiilor: le-a vorbit, le-a cantat, le-a dat autografe si s-a lasat fotografiata cu ei, in timp ce Mosul le-a impartit darurile. Concertul de la sediul Pompierilor este primul dintr-un lung sir de spectacole pe care artista le va sustine la acest sfarsit de an. Daniela a avut grija sa-si refaca vocea inainte de acest maraton de peste zece concerte la care ea va participa de Craciun si de Revelion, pentru care va incasa peste 20.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.