In ultima vreme, mezinul familiei Erbasu s-a apucat serios de afaceri si lucreaza cot la cot cu fratele sau.

Alexandru a recunoscut la DD TV, la Antena 3, ca s-a cumintit si ca nu mai iese deloc prin cluburi. Alaturi de Cristi si mama sa este ocupat cu afacerile. Dimineata merge la hotelul pe care familia sa il detine, iar dupa-amiaza se ocupa de firma de constructii. Este, intr-adevar, un barbat aratos, constient de atuurile sale si de aici si succesul nebun la doamnele tinere sau trecute de prima tinerete. Insa, juna Elena, din Craiova, i-a sucit total mintile, din moment ce o vrea de nevasta. Prieteni de-ai lui sustin ca amorezul s-a dus la parintii ei si a petit-o, asa cum cere traditia. Iubita i-a raspuns da pe loc, mai ales ca este incintata ca unul dintre cei mai rivniti barbati din Romania ii face curte.

Alex isi doreste doi copii

Erbasu Jr. isi doreste nici mai mult nici mai putin decit doi copii cu aleasa inimii sale. Ar vrea, daca se poate, sa fie un baiat si o fetita, ca sa nu se mai chinuie dupa aceea. Este interesant ca unul dintre cei mai rebeli Don Juan din showbiz a hotarit sa devina om serios si sa se aseze la casa lui. Probabil nu mai vrea sa fie subiect de presa si crede ca la cei 30 de ani pe care i-a implinit de curind, e timpul sa se maturizeze si sa demonstreze ca are calitati de businessman. Nunta se gindeste s-o faca la Palatul Bragadiru, alaturi de familie si prieteni. Evenimentul este programat in vara anului viitor si va fi una dintre cele mai asteptate manifestari de gen. E lesne de imaginat ce vor simti domnisoarele care si l-au dorit ca barbat si l-au pierdut acum. Dar ce sa-i faci daca omul s-a indragostit lulea? Alex are si gust de a se imbraca, laudindu-se cu cele mai de firma toale. Se imbraca de la Diesel, Dolce & Gabbana, Armani si da zeci de mii de euro pe toale. Viitoarea sa sotie are si ea un gust desavirsit in a-si alege toaletele, chiar daca nu are banii viitorului ei sot.

A cunoscut-o intr-un club, prin niste prieten
i

Pe Elena a cunoscut-o intr-un club, prin niste prieteni comuni, si s-a indragostit pe loc de ea. I-a aflat numarul de telefon, a sunat-o, iar acum sint impreuna si se iubesc. Prietenii lui Alexandru Erbasu sustin ca acesta se va ocupa intr-adevar serios de afaceri. Elenei i-a facut deja cadou un inel cu briliante si doreste sa se mute cu ea intr-o casa noua. In momentul de fata, isi amenajeaza locuinta mult visata, ca sa poata locui cu femeia din viata sa. La nunta vrea sa invite cele mai in voga formatii sa-i cinte.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.