Hrebe junior a stat cateva minute bune la bancomatul din Piata Victoriei, semn ca a avut de facut mai multe tranzactii sau ca a scos o suma mare de bani. Dupa circa cinci minute, s-a urcat la Elena in masina si au plecat.

Presedintele Traian Basescu poate sta linistit! “Escapadele” nocturne ale fiicei sale, Elena sunt atent supravegheate! Fotoreporterii Click! i-au surprins in weekend-ul trecut pe Elena Basescu si pe iubitul lui, Andrei Hrebenciuc in centrul Bucurestiului, putin dupa ora 12 noaptea.

Fiica cea mica a presedintelui isi plimba iubitul, pe Hrebe jr. cu jeep-ul ei cel nou. si pentru ca “excursiile” nocturne sa nu fie tulburate de nimic, in spatele lor, tot intr-un jeep, e si SPP-ul.

Si pentru ca distractiile de noapte pot fi foarte costisitoare, sambata trecuta Andrei a “popo-sit” minute in sir la un bancomat din Piata Victoriei. Evident, vegheat de ochiul atent al unui SPP-ist, care s-a dat jos din masina si l-a asteptat in strada pana cand a incheiat operatiunile bancare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.