Pentru ca sarbatorile se apropie, designerul Rita Muresan a pregatit deja cadourile pe care urmeaza sa le ofere prietenelor. Ca in fiecare an, ea le va da acestora in dar cate o pereche de chiloti rosii, care sa le aduca succesul in dragoste.

Fosta Miss Romania si-a pastrat de-a lungul vremii obiceiul de a-si surprinde amicele cu cadouri foarte sexy de Craciun. “in fiecare an le dau chiloti de culoare rosie la toate prietenele mele, ca sa aiba noroc cu carul in dragoste”, a marturisit Rita, marti, la emisiunea “Pe contre” de la Romantica, moderata de Anamaria Prodan.

Creatoarea de moda are acasa un dulap intreg ticsit cu lenjerie intima de toate culorile, pe care o asorteaza cu imbracamintea. “Sunt innebunita dupa desuuri. Am toate modelele posibile si toate culorile. Daca imi iau o rochie mov, asortez si lenjerie la culoare. Trebuie sa recunosc insa ca prefer rosul”, a mai declarat creatoarea.

Pentru noaptea de Revelion, fosta sotie a lui Nelu Muresan nu si-a ales inca tinuta, despre care stie insa cu siguranta ca va fi de culoarea focului. “Nu stiu cu ce imbrac inca, dar va fi sigur o rochie rosie eleganta si, bineinteles, lenjeria intima va fi la fel”, a mai spus ea.

Creatoarea nu stie inca daca va opta pentru o creatie a unui designer autohton, sau, dimpotriva, va ramane fidela marilor firme din afara, de la care obisnuieste sa-si procure majoritatea pieselor din garderoba: “Nu port numai haine de la firmele cu renume, am acasa si rochii de la colegii mei romani, Botezatu, Razvan Ciobanu sau Irina Schrotter. Daca vad ceva ce-mi place, cumpar imediat. Nu trebuie sa fie neaparat o anumita marca”.

Designerul nu s-a hotarat nici unde si, mai ales, in ce companie isi va petrece noaptea dintre ani. “Am o mare dilema. Am primit invitatii de la o multime de prieteni, insa nu stiu ce sa fac cu fetitele. Ele sunt mari acum si vor neaparat sa vina cu mine. De aceea nu voi putea merge la un chef unde vin oameni tineri, fara copii”, a adaugat Rita.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.