Controversata papusa a Oanei Zavoranu se bucura de un succes neasteptat.

In doar 3 zile, pe site-ul vedetei au fost comandate peste 200 de exemplare, din stocul de 500 de jucarii. Actrita intentioneaza sa lanseze si alte variante ale papusii, cu haine diferite. in primul rand, Oana isi doreste ca papusa sa beneficieze de alte incaltari, preferabil cizme cu tocuri

Acuzata de unii ca sufera de narcisism, pentru ca si-a creat o papusa dupa chipul sau, Oana Zavoranu si-a mai asigurat inca un succes pe plan profesional. Jucaria se vinde ca painea calda, iar vedeta este asaltata pe strada de fanii care o intreaba insistent de unde si-o pot procura pe Oana, in miniatura.

“Nici macar eu, care am avut atat de multa incredere in acest proiect, nu m-am asteptat la o asemenea reactie din partea publicului. in primele doua minute de cand s-a lansat site-ul meu au fost comandate 20 de exemplare”, a declarat vedeta, pentru Click!.

In urmatoarele trei zile, site-ul sau a fost bombardat de alti doua sute de fani care au solicitat jucaria. Acesta este si motivul pentru care sotia lui Pepe s-a gandit sa schimbe modalitatea de plata: “M-am gandit ca nu toata lumea are card, asa ca acum se poate plati si prin mandat postal”, ne-a mai spus Oana.

In doua minute s-au comandat 20 de exemplare

Pentru ca intotdeauna este loc de mai bine, vedeta are si o nemultumire in ceea ce priveste jucaria. “Sunt foarte incantata de rezultat. Numai ca, din cauza ca timpul ne-a cam presat, am fost nevoiti sa o incaltam cu balerini, care pe mine nu prea ma reprezinta. Asa ca, in mod obligatoriu, urmatoarea colectie de papusi va beneficia de pantofi sau cizme cu tocuri, asa cum port eu, de obicei”, ne-a mai marturisit actrita.

Lansarea oficiala a jucariei va fi pe data de 23 decembrie, in Bucuresti si, cel mai probabil, Oana va purta exact aceeasi vestimentatie ca si papusa: tricou scurt, inscriptionat cu chipul lui Marty, motanul ei, jeansi trei sferturi si accesorii de argint, identice.

O va expune si intr-un magazin de jucarii

Momentan, jucaria se poate comanda pe site-ul www.oana-zavoranu.ro, insa vedeta se afla in negocieri avansate si cu un magazin din Capitala, in vederea comercializarii papusii. Pretul va fi tot de 180 de lei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.