Emisiunea "Surprize, Surprize", prezentata de Andreea Marin Banica, va iesi, la inceputul anului 2008 din grila de programe a TVR 1, dupa noua ani, si va fi inlocuita, in lunile ianuarie si februarie, cu filme.

Postul public de televiziune TVR 1 va difuza in data de 29 decembrie ultima editie a emisiunii prezentate de Andreea Marin Banica, "Surprize, Surprize". In intervalul orar in care era difuzata emisiunea "Surprize, Surprize", TVR 1 va difuza filme pina in luna martie, cind se va schimba grila de programe.

"In lunile ianuarie si februarie vom difuza filme. Inca nu se stie ce program va fi difuzat pe acel tronson orar odata cu grila de primavara", potrivit biroului de presa al TVR.

Andreea Marin Banica a primit, in ultima vreme, mai multe oferte de a colabora cu diverse posturi de televiziune dar, deocamdata, nu s-a decis ce va face in continuare, potrivit asistentului vedetei, Stefan Aruxandei.

"Stiu ca avea oferte de la mai multe televiziuni, dar nu pot sa va spun de la care. Inca nu s-a hotarit ce va face in continuare", a declarat asistentul Andreei Marin Banica, Stefan Aruxandei.

Andreea Marin Banica, prezentatoarea emisiunii "Surprize, Surprize" de la TVR 1, a nascut simbata, 15 decembrie, in jurul orei 14.45, o fetita, la Spitalul "Panait Sirbu" din Bucuresti. Pe 17 noiembrie a.c. vedeta TV a declarat ca, in cazul in care ar renunta la televiziune, si-ar dori sa aiba cit mai multi copii, deoarece i s-ar potrivi "profesia" de mama. Ea a mai spus ca faptul ca va deveni mamica nu ii va afecta, in sens negativ, viata profesionala.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.