In ciuda faptului ca bustul ei natural a fost intotdeauna admirat, Andreea Spataru a decis ca este loc si de mai bine si a apelat la implanturile cu silicon.

Acum, ea trebuie sa poarte o bustiera de sustinere, dupa care sa se maseze cu creme speciale, in fiecare seara. Timp de trei luni, pana la cicatrizarea ranilor, medicii nu recomanda sa intretina relatii sexuale.

“Daca ar fi sa o mai fac o data, nu as mai face-o”. Acestea sunt primele cuvinte pe care le-a rostit Andreea Spataru, in varsta de 22 de ani, despre operatia de marire a sanilor, pe care a suferit-o sambata.

Blonda sustine ca interventia nu este deloc floare la ureche, asa cum multe femei afirma, si ca ii este foate greu sa se acomodeze.

Acum, este nevoita ca, timp de o luna de zile, sa poarte o bustiera speciala, dupa care sa urmeze un tratament cu creme, pentru a grabi cicatrizarea ranilor.

“Acum simt ca am o greutate imensa care ma apasa pe piept si trebuie sa ma misc foarte usor, sa nu fac miscari bruste”, a declarat vedeta, pentru Click!. Andreea ne-a mai marturisit ca nu a intrebat medicul cat timp nu are voie sa faca sex, insa ea se declara nemultumita, mai degraba, de faptul ca nu poate dormi decat pe spate, decat de faptul ca trebuie sa se abtina de la sex.

“Oricum, cred ca este o perioada de vreo trei luni, pentru ca ranile trebuie sa se vindece. Dar mai mult as vrea sa pot dormi pe o parte sau pe burta, decat sa fac sex”, ne-a mai spus frumoasa blonda. Andreea nu stie ce numar va purta la sutien, cert este faptul ca si-a marit fiecare san cu 325 ml.

In orice caz, vechile sutiene ii vor fi mici, asa ca, in curand, ea va trebui sa dea iama prin magazine pentru a-si achizitiona lenjerie intima noua, asta dupa ce va putea renunta la bustiera de sustinere. Mai bine de o luna, vedeta Playboy va renunta la decolteuri, insa ea nu exclude posibilitatea sa-si arate noul bust in revista care a consacrat-o.

“Teoretic, pana in luna iunie nu mai pot aparea, pentru ca nu imi permite contractul. insa pot fi si exceptii. Depinde de oferta pe care as primi-o. si banii conteaza”, ne-a marturisit Andreea. si, pentru ca e o fire activa, ea a refuzat concediul medical, asa ca astazi va fi prezenta la matinalul de National TV.

Cristina Rus, data de gol de chirurg

Buna prietena cu Iulia Vantur, solista nu a recunoscut, pana in prezent, faptul ca s-a operat. Cristina nu a dorit nici ea un bust cu mult mai voluminos decat cel pe care i l-a lasat “mama natura”, poate de aceea multi nici nu au remarcat schimbarea. Cel care a operat-o, Stan Constantin, vestitul artizan al chirurgiei plastice, a si deconspirat-o.

Iulia Vantur a renuntat la sutien

Iubita lui Marius Moga a recunoscut ca si-a marit bustul la trei saptamani dupa operatie. Ea a declarat ca a facut acest pas pentru confortul sau psihic, desi efectul obtinut nu este unul extrem de spectaculos. Dupa interventie, Iulia a inceput sa poarte sutien din ce in ce mai rar.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.